Nova parada: Santiago de Compostela

Nova parada: Santiago de Compostela

El Barça visita dissabte (20.45h) el Monbus Obradoiro

El Barça visita aquest dissabte (20.45h, Movistar+ Deportes) la pista del Monbus Obradoiro, en la desena jornada de la Lliga Endesa. Els blaugranes buscaran la segona victòria en dos partits d’aquesta setmana, després del triomf d’Eurolliga a Berlín (86-88).

El rival

El Monbus Obradoiro ve de guanyar a la pista de l’UCAM Múrcia (80-84), i acumula fins ara un balanç de tres victòries i sis derrotes. Els homes més destacats en aquest primer terç de lliga per Montxo Fernández són Dragan Bender (17,7 punts i 6,7 rebots per partit) i els germans Thomas Scrubb (13,2 punts per partit) i Phil Scrubb (10 punts i 4,6 assistències per partit).

Cal tenir en compte altres noms com David Walker, Marek Blazevic o l’exblaugrana Leo Westermann.

El Barça

Per la seva banda, el Barça arriba al duel amb set victòries i dues derrotes en la competició domèstica. Els homes de Saras Jasikevicius buscaran el segon triomf de la setmana per seguir a la part alta de la classificació.

L’equip necessitarà una versió coral per superar l’Obradoiro, com ja va passar a Berlín, on fins a cinc jugadors van superar la barrera dels 10 punts d’anotació en el retorn de Nikola Mirotic.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut