Mirotic torna per la porta gran 165 dies després

Mirotic torna per la porta gran 165 dies després

El capità blaugrana ha tornat a les pistes coincidint amb el partit a la pista de l’Alba de Berlín amb 19 punts

Molt més que un retorn. Ha tornat el capità. Nikola Mirotic tornava a una convocatòria amb el Barça 165 dies després d’última vegada que va entrar a una pista en partit oficial. Va ser en l’últim partit de la final de la Lliga Endesa davant el Reial Madrid el 19 de juny del 2022. 

Un jugador clau a la pista i fora d’ella, per tot el que aporta amb la seva experiència i lideratge. L’MVP de la darrera Eurolliga, on va tenir una mitjana de 16,6 punts, 5,1 rebots i 19,4 de valoració en 24 minuts de mitja que van permetre als blaugrana tancar la fase regular en primera posició. 

Una lesió al tendó d’Aquil·les que l’ha deixat fora de les pistes més de cinc mesos. Amb la lesió, Mirotic s’ha perdut fins a nou partits de Lliga, 10 partits d’Eurolliga i els dos partits de la Supercopa.

Gran retorn

Saras Jasikevicius va decidir incloure'l en la convocatòria pel partit davant l’Alba de Berlín. I Mirotic ha respost tornant a les pistes amb un gran partit en el triomf 86-88. En els 21:54 minuts que ha disputat el capità blaugrana ha anotat 19 punts, convertint-se així en el màxim anotador blaugrana del matx. A més, Mirotic ha capturat sis rebots, ha repartit dues assistències i ha recuperat tres pilotes. Un gran retorn amb 29 de valoració. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut