A Berlín amb Nikola Mirotic

A Berlín amb Nikola Mirotic

El capità del Barça debuta en una convocatòria aquesta temporada

El Barça visita aquest dijous, a les 18.30h i en directe per DAZN i Movistar+, l’Alba de Berlín en la que serà l’11a jornada de l’Eurolliga. Els blaugranes tenen actualment un balanç de 7 triomfs i tres derrotes, ocupant la tercera posició de la classificació, mentre que l’equip alemany és 15è amb tres triomfs i set derrotes. Els de Saras afronten dos partits seguits a domicili: Berlín i Santiago de Compostel·la en 48 hores.

El rival

Va començar el curs europeu amb tres triomfs consecutius, però ara ha encadenat set derrotes de manera consecutiva. L’equip que entrena Israel González té en Jaleen Smith (13,9 punts), Tamir Blatt (10,3), Olinde (9,3 punts i 5,3 rebots) i Sikma (9 punts, 5,7 rebots i 6,6 assistències) els seus homes més destacats, però no cal oblidar Maodo Lo, Procida, Koumadje o Thiemann, entre d’altres. L’Alba és l’equip que més rebots defensius agafa a la competició, el que més assistències dona i el segon que més triples anota.

El Barça

La gran novetat és la tornada del capità, Nikola Mirotic, que ha estat inclòs a la convocatòria i podria tornar a les pistes. El ‘33’ blaugrana no ha debutat aquesta temporada i ja ha superat la lesió en el tendó d’Aquil·les. 

D’altra banda, Abrines, amb lumbàlgia, i Sanli, amb molèsties en el genoll dret, són baixa en aquest desplaçament. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut