La revelació de l'ACB visita el Palau

La revelació de l'ACB visita el Palau

El Barça rep el Granada aquest diumenge (17h)

El Barça rep aquest diumenge (17h, Movistar+ Deportes), en la novena jornada de la Lliga Endesa, la visita del Coviran Granada, un recent ascendit que s'ha convertit en la revelació de l'ACB en aquest inici de temporada.

El rival

I és que el conjunt andalús acumula fins ara un balanç de 5 victòries i 3 derrotes, números que el col·loquen en la part noble de la classificació. El Coviran Granada ha guanyat a places difícils com Múrcia i només ha patit una derrota a la seva pròpia pista.

Els seus jugadors més destacats en aquest inici de temporada són Cristiano Felicio (13,9 punts per partit i 5,1 rebots), l'exblaugrana Alex Renfroe (11,3 punts i 6,4 assistències) i Luke Maye (11,8 punts). Cal tenir en compte altres noms com Thomas Bropleh o Petit Niang.

El Barça

Per la seva banda, el Barça arriba al partit després d'acumular dues victòries d'Eurolliga aquesta setmana al Palau, una davant el Partizan i l'altra contra el Baskonia. Els homes de Saras Jasikevicius buscaran tornar a la victòria a la Lliga Endesa, on sumen 6 triomfs i 2 derrotes.

El conjunt blaugrana manté les baixes de Nikola Mirotic i Sergi Martínez.

Un partit especial per al Fundació Barça

A més del duel Barça-Coviran Granada, el Palau Blaugrana gaudirà de la presència de l'equip Fundació Barça, format per jugadors i jugadores amb discapacitat intel·lectual. L'equip, convidat al partit per Sergi Martínez, interpretarà al descans la haka que ja s'ha convertit en un ritual en els seus entrenaments i competicions.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut