Barça-Penya, primera final de la temporada

Barça-Penya, primera final de la temporada

Els de Saras busquen aquesta nit (21h) el títol de la Lliga Catalana

El Barça, després de guanyar el Bàsquet Girona, buscarà aquesta nit de dimecres (21h, Esport3) el títol de la Lliga Catalana en la primera final de la temporada. El rival serà el Joventut de Badalona, victoriós en l'altra semifinal davant el Baxi Manresa, sent capaç de remuntar un desavantatge de 15 punts.

Sarunas Jasikevicius seguirà ajustant les peces en el que serà el segon partit amb la plantilla al complet, inclosos els fitxatges i els internacionals, i amb l'única excepció de Nikola Mirotic.

Dimarts, a les semifinals, els més destacats van ser els exteriors Tomas Satoransky (13 punts) i Rokas Jokubaitis (12 punts i 8 assistències). L'equip haurà de seguir en la bona línia mostrada per desfer-se del Joventut de Badalona, que també serà el rival a les semifinals de la Supercopa Endesa del dissabte vinent.

Per la seva banda, la Penya va doblegar l'actual campió de la competició, el Baxi Manresa, en un partit amb molts punts (89-96). Els homes més destacats de la victòria badalonina van ser Kyle Guy (18 punts) i els exblaugranes Pau Ribas (16 punts) i Ante Tomic (14 punts).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut