EL Barça CBS renova la seva columna vertebral

EL Barça CBS renova la seva columna vertebral

Set jugadores es mantindran a l'equip per donar continuïtat un projecte que, després de l'ascens, es vol consolidar a la LF Endesa

El Barça CBS, dona continuïtat al projecte de la temporada 21/22, culminat amb l’ascens a la LF Endesa, i fa efectiva la renovació de la columna vertebral de la plantilla.

Les jugadores Júlia Rueda, Lucía Navarro, Carolina Guerrero, Deva Bermejo, Kristina Rakovic, i les capitanes Itziar Llobet i Marta Canella, afrontaran l’objectiu de consolidar l’equip a la màxima categoria, sabent d’avant mà les dificultats d’aquest nou repte.

Les declaracions

Marta Canella:

“Hace 3 años vine con la idea de poder ayudar a devolver al Barça a la categoría en la que se merece estar y que estoy muy feliz por haberlo conseguido e ilusionada con la oportunidad de seguir dándole continuidad al proyecto en LF1.”

Itziar Llobet:

“He tingut la sort de jugar a LF1 amb altres equips, però fer-ho amb el Barça sent culer i desprès d’haver viscut l’ascens és molt il·lusionant i especial“

Kristina Rakovic:

“Em fa molta il·lusió formar part de l’equip del Barça CBS que torna a la LF Endesa, després de tants anys. Vaig venir al Club amb aquesta idea, i ara és el moment de fer grans coses amb aquest gran Club.”

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut