Barça - Joventut de Badalona: S'iguala la sèrie (81-87)
Ofert per

Barça - Joventut de Badalona: S'iguala la sèrie (81-87)

Els blaugrana perden l'avantatge i, tot i intentar-ho en el tercer període, veuen com la sèrie marxa a Badalona amb empatada

No ha pogut ser. El Barça no ha pogut sumar el segon triomf en la sèrie de semifinals de play-off de la Lliga Endesa davant el Joventut de Badalona (81-87). Els de Saras lideraven el matx, però han perdut l'avantatge en els darrers minuts del segon període amb un parcial de 5-14 que ha resultat clau. Els blaugrana no han pogut refer-se tot i intentar-ho en el tercer i quart període. La sèrie es disputarà ara a Badalona els dos propers partits. 


Avantatge blaugrana

El matx ha començat amb el domini verd-i-negre en els primers minuts (9-14). Però Exum ha liderat l'equip blaugrana i els de Saras han capgirat el marcador fins a situar-se per davant (17-16, min 4). Uns primers minuts amb anotació alta i en què s'ha marxat al final dels primers 10 minuts amb un punt per sota (26-27). 

En el segon període el Barça agafa embranzida amb una cistella de Calathes (35-28). A partir d'aquí el matx ha canviat i els visitants han firmat un parcial de 5-14 per arribar al descans que deixava el matx igualat (40-42). I és que el Joventut de Badalona ha sabut aprofitar els errors culers. El Barça ha concedit 13 punts després de pèrdues de pilota. 

Reacció insuficient

A la represa el Barça no ha sabut frenar els bons minuts visitants i ha vist com el Joventut de Badalona mantenir el ritme i arribava a situar-se 15 punts per sobre (55-70). Els de Saras han sabut reaccionar amb cinc punts de Hayes-Davis i una cistella de Calathes (62-70, min 33). Els blaugrana han aconseguit recuperar pilotes a través d'una defensa intensa, però en atac no s'han mostrat del tot encertats. Això ha provocat que el Barça no pogués ajustar el marcador i ha s'ha vist superat pel Joventut de Badalona en el segon partit de la sèrie de semifinals de play-off de la Lliga Endesa. El tercer partit serà el dimecres 8 de juny a les 21.00 hores.

Fitxal del partit:

Barça, 81
Joventut Badalona, 87

Barça: Nick Calathes (13), Nico Laprovittola (9), Nigel Hayes (10), Nikola Mirotic (11) i Sertaç Sanli (8) -cinc inicial-, Brandon Davies (-), Dante Exum (12), Àlex Abrines (11), Rolands Smits (-) i Rokas Jokubaitis (5).

Joventut Badalona: Andrés Feliz (12), Pau Ribas (6), Joel Parra (10), Derek Willis (7) i Simon Birgander (6) -cinco inicial-, Ante Tomic (24), Guillem Vives (6), Pep Busquets (-), Albert Ventura (3), Ferran Bassas (13) i Zsombor Maronka (-).

Parcials: 26-27 / 14-15 / 13-23 / 28-22

Àrbitres: Carlos Peruga, Óscar Perea y Joaquín García.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut