El Joventut de Badalona, el rival del Barça a les semifinals de la Lliga Endesa

El Joventut de Badalona, el rival del Barça a les semifinals de la Lliga Endesa

L’eliminatòria, al millor de cinc partits, començarà divendres al Palau Blaugrana (21h)

El Barça s’enfrontarà al Joventut de Badalona a les semifinals de la Lliga Endesa. El conjunt badaloní ha superat aquest dimarts el Lenovo Tenerife en el tercer partit dels quarts de final i serà el rival dels de Saras en una eliminatòria al millor de cinc partits i amb el format 2-2-1.

Els horaris de les semis

Els dos primers partits es disputaran al Palau Blaugrana el divendres 3 de juny (21h) i el diumenge 5 (12:30h), mentre que el tercer partit serà a Badalona el dimecres 8 (21h). En cas de ser necessari un quart partit aquest també es disputaria a l’Olímpic el divendres 10 (21h) i un hipotètic cinquè partit es jugaria al Palau Blaugrana el diumenge 12 de juny a les 18:30h. Tots els partits seran oferts en directe per #Vamos de Movistar+.

En cas de superar les semifinals, el Barça s’enfrontaria al guanyador del Madrid – Baskonia a la final de la Lliga Endesa.

Els precedents

Aquesta temporada, en Lliga Regular, el Barça va vèncer el Joventut al Palau per 99-84, mentre que la Penya va vèncer els blaugranes a l’Olímpic per 83-72. El primer partit entre tots dos aquesta temporada va ser a la Lliga Catalana en què els de Saras van guanyar per 82-69 a Manresa.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut