Barça - Olympiacos: Bronze europeu (84-74)
Ofert per

Els blaugrana s'imposen al conjunt grec, amb una gran segona meitat i tanquen l'Eurolliga 2021/22 en tercera posició

Triomf i tercera posició a l'Eurolliga 2021/22. El Barça s'imposa a l'Olympiacos en el partit pel tercer lloc després d'un matx igualat però en què una bona segona meitat culer ha acabat encarant el triomf tot i ser un matx obert. Mirotic, amb 19 punts i 27 de valoració, ha estat el blaugrana més destacat.

Gran inici culer

Els de Saras han saltat al parquet de l’Stark Arena amb molta intensitat i demostrant que tot i no poder ser a la final volien acabar de la millor manera aquesta Final Four de l’Eurolliga. Una bona circulació de pilota en atac i una intensa defensa ha permès als blaugrana agafar un bon avantatge inicial (10-2, min 4). El conjunt grec ha aconseguit anar retallant la diferència en el marcador amb el pas dels minuts fins al definitiu 20-18 al final del primer període.

En el segon període s’ha viscut un intercanvi de cistelles amb un ritme de joc no tant alta com en els primers 10 minuts. Un triple d’Abrines, que ha arribat als 600 triples com a blaugrana, situava el 43-38. El resultat al descans era 45-38.

Bons minuts del Barça

El Barça ha saltat a pista a la represa amb una gran defensa, fet que ha permès als de Saras sortir ràpidament al contraatac en les recuperacions de pilota. Una cistella de Laprovittola després d'una gran jugada ha suposat el màxim avantatge (57-42, min 25). Un parcial de 5-12 favorable al conjunt grec en els darrers minuts del període ha acabat situant el 62-56 al final dels 30 minuts de joc. Calathes, avui amb 13 assistències, arriba a les 23 en aquesta Final Four. Un registre que suposa un nou rècord en aquesta fase final de l'Eurolliga.

Triomf per tancar l'Eurolliga

En el darrer període els blaugrana han seguit liderant el marcador, amb un Mirotic estel·lar. Gràcies aquesta bona segona meitat els de Saras han pogut encarar els darrers compassos del matx sabent-se guanyadors del matx. Un partit que ha acabat 84-74 i que deixa al Barça en tercera posició final de l'Eurolliga 2021/22. Proper repte: el play-off de la Lliga Endesa davant Gran Canaria.