Saras:

Saras: "Hem d'igualar les ganes del Madrid"

El tècnic blaugrana ha destacat que "s'han de minimitzar els errors, perquè és una cita de màxima exigència"

No hi ha partit fàcil. Aquest és el missatge que Saras ha transmès en la roda de premsa prèvia a la Final Four de Belgrad. "En una Final Four tots els partits són de màxima exigència i hem de minimitzar els errors", ha assegurat l'entrenador blaugrana en la sala de premsa del Palau Blaugrana.

 

Saras ha explicat com està l'equip abans d'aquesta gran cita de la temporada: "Tothom estarà a punt encara que Sergi Martínez no s'ha exercitat avui per un refredat, estem tots moltes ganes. Aquest diumenge vam tenir festa i avui hem fet un entrenament bo, polint detalls".

El tècnic culer també s'ha referit al Reial Madrid, rival al partit de semifinals d'aquest dijous: "Som dos equips que ens coneixem molt, serà difícil sorprendre'ns perquè hem jugat molts cops contra ells. Sobretot no podem regalar res". "És un partit de Final Four, no importa si és un Clàssic ni els resultats previs contra ells perquè serà un partit nou", ha afegit Saras. 

"És un partit de Final Four, no importa si és un Clàssic ni els resultats previs"

Saras

Si algú té experiència en les Final Four és Saras. I el lituà s'ha referit a la importància de l'experiència en aquests partits: "En cada Final Four dormo millor. Per alguns serà complicat, però per això tenim jugadors experimentats i és la seva hora. De vegades no es fàcil controlar aquestes coses".

Després de la roda de premsa, els jugadors han atès als mitjans de comunicació. A continuació repassem les declaracions d'Álex Abrines, Rokas Jokubaitis i Sertac Sanli:

Álex Abrines

"Estic recuperat gairebé al 100% casi de la lesió i molt motivat".

"En cites com les Final Four no important tant com arribis, la motivació d'afrontar-ho és màxim"

"El Reial Madrid arriba en un molt bon moment i amb confiança. Haurem de fer les coses molt bé i esperem que no tinguin el dia".

"La concentració en petits detalls serà clau. Sobretot en el primer partit no surt tot a causa dels nervis".

Rokas Jokubaitis

"Arriben els partits més importants de la temporada i tenim moltes ganes d'afrontar-los".

"És un honor haver rebut el Rising Star, però el més important és l'equip".

"Hem d'oblidar els resultats previs contra el Reial Madrid, hem d'estar concentrats els 40 minuts".

Sertac Sanli

"Hem de lluitar per cada pilota i estar concentrats en tot moment, però sobretot gaudir el fet d'estar a la Final Four".

"Necessitem la nostra afició per donar-nos l'energia extra, com han fet en tots els partits a casa i ens han ajudat a trobar forces en moments complicats".

"Sempre és important recuperar jugadors lesionats i més en cites com la Final Four, en què cada moment és important i decisiu". 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut