BAXI Manresa-Barça: Triomf per tancar la fase regular (80-94)
Ofert per

BAXI Manresa-Barça: Triomf per tancar la fase regular (80-94)

Els de Saras capgiren el matx en el tercer període i tanquen amb un triomf la fase de regular de la competició domèstica

Triomf de caràcter i constància. El Barça s'ha imposat al BAXI Manresa (80-94) en un partit en què els locals han tingut el control de la primera meitat, però els blaugrana han sabut capgirar-ho amb un gran tercer període. Laprovittola, amb 20 punts, ha estat el màxim anotador culer en el darrer partit de la fase regular i previ a disputar la Final Four de Belgrad. 


Inici irregular

El matx ha començat amb un intercanvi de cistelles i un resultat igualat tot i l'encert local , sobretot en el joc interior. D'aquesta manera, el BAXI Manresa s'ha endut el primer període 21-15 amb uns bons darrers minuts.

En el segon període els de Saras han intentat millorar però s'han topat amb una bona defensa local i una intensitat que mantenia al BAXI Manresa per davant en el marcador fins a 10 punts (33-23, min 17). Al descans la diferència ha estat de set punts (40-33).

Reacció blaugrana

A la represa els de Saras han trobat l'encert ofensiu que els havia mancat a la primera meitat. Un triple de Laprovittola situava els blaugrana per davant després d'un parcial de 0-8 (40-41, min 22). Uns minuts en què els manresans han pogut capgirar el resultat, però els de Saras han marxat al final del període per davant amb un avantatge de set punts (56-63). 

El Barça ha aprofitat el baix encert dels manresans en el triple (1/17 a l'inici del darrer període) per acabar de trencar el matx i superar la barrera dels 10 punts de diferència (60-78, min 35). Una diferència que ha permès als de Saras tancar la fase de regular amb un triomf per 80-94. El Gran Canària serà el rival als quarts de final del play-off de Lliga, que es disputaran després de la Final Four de Belgrad. 

Fitxa del partit:

BAXI Manresa, 80
Barça, 94

BAXI Manresa: Dani Pérez (5), Badio (11), Juanpi Vaulet (11), Chima Moneke (14), Yankuba Sima (10) -cinc inicial-, Ismaël Bako (5), Elias Valtonen (7), Toni Naspler (4), Rafa Martínez (4), Luke Maye (3), Marcis Steinbergs (6).

Barça: Nick Calathes (8), Nico Laprovittola (20), Dante Exum (13), Nikola Mirotic (12), Sertaç Sanli (7) -cinc inicial-, Brandon Davies (6), Rokas Jokubaitis (11), Sergi Martínez (2), Nigel Hayes (7), Àlex Abrines (-), Pierre Oriola (-).

Parcials: 21-15 / 19-18 / 16-30 / 24-31

Àrbitres: Óscar Perea, Arnau Padrós i Esperanza Mendoza. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut