Barça - Bayern de Munic: Belgrad ens espera! (81-72)
Ofert per

Els de Saras capgiren el resultat a la segona meitat i s'imposen en el cinquè i definitiu partit de la sèrie

El Barça estarà a la Final Four de Belgrad del 19 al 21 de maig. Els de Saras s'han imposat al Bayern de Munic (81-72) i disputaran la segona Final Four en dues temporades. Un partit en el qual els blaugrana han dominat a partir de la segona meitat, amb avantatges propers als 10 punts. Laprovittola, amb 26 punts, ha estat el jugador culer més destacat.

Inici igualat

El Barça ha començat el matx amb molta intensitat i s'ha situat ràpidament per davant en el marcador amb una cistella de Davies que suposava el 9-4. El Bayern de Munic ha reaccionat de forma sòlida i ha obtingut una diferència de sis punts (9-15). Al final del període 18-19 favorable als visitants.

Un triple de Laprovittola i un altre de Mirotic intentaven arrencar de nou els culers, però els errors defensius dels de Saras els han aprofitat els alemanys per mantenir-se per davant en el marcador (24-27). Dos triples del Bayern abans del descans situaven els visitants sis punts per davant al descans (31-37).

Reacció blaugrana...

Els blaugrana han saltat a la pista a la segona meitat amb molta intensitat i encert. Un triple de Calathes i un encertat Mirotic donaven un parcial favorable al Barça de 7-0 i tornava el control als de Saras (38-37). Laprovittola, amb set punts seguits en el tram final, ha estat clau en aquesta reacció blaugrana per situar-se 10 punts per sobre (58-48).

... que val un bitllet per a Belgrad

Una diferència a favor que els de Saras han sabut gestionar a la perfecció en el darrer període amb un Laprovittola estel·lar. Al final 81-72 i tercer triomf en el cinquè i definitiu partit de la sèrie. El Barça estarà a la Final Four de Belgrad del 19 al 21 de maig. La segona de forma consecutiva i on s'enfrontarà al Reial Madrid a les semifinals.