Bayern de Munic - Barça: Tot per decidir al Palau (59-52)
Ofert per

Els de Saras firmen un matx amb poc encert ofensiu i el bitllet per a la Final Four es decidirà el dimarts al Palau Blaugrana

El Palau Blaugrana decidirà. Derrota del Barça de bàsquet a la pista del Bayern de Munic (59-52) en un duel en què els locals han dominat des del principi davant el baix percentatge d'encert ofensiu dels blaugrana. La constància blaugrana ha deixat un final de partit obert, però sense opcions d'endur-se el triomf. La sèrie de quarts de final es decidirà el proper dimarts 3 de maig (20.00 hores) al Palau Blaugrana. Abrines, amb 12 punts, ha estat el màxim anotador blaugrana.

Baix encert blaugrana

El Barça ha començat el matx amb poc encert en el tir. Això ha provocat que els de Saras han anat veient com el Bayern anava ampliant la diferència mica en mica. El rebot ofensiu ha estat un dels punts forts dels blaugrana fins a situar el 18-12 al final dels 10 primers minuts.

En el segon període els blaugrana han intentat sumar més en atac, però el Barça només ha aconseguit 13 punts. Els blaugrana només havien anotat tres tirs de camp al minut 13 de partit, marcat pels contactes i molt físic. Abrines ha anotat el primer triple blaugrana per situar el 31-23 (min 17). D’aquesta manera els blaugrana han marxat al descans per sota en el marcador (36-25) i amb un 1/11 en triples i només sis tirs de camps convertits.

Insistència sense premi

A la represa els de Saras no han acabat de trobar-se còmodes a la pista. Una cistella del Bayern de Munic suposava una diferència de 17 punts favorable als locals (46-29, min 28). Els de Saras ho han seguit intentant i en els darrers minuts del període han aconseguit diversos cistelles que han deixat el matx amb opcions per als culers tot i el desavantatge (50-34).

En el darrer període els blaugrana no han pogut corregir la diferència si bé han guanyat el parcial total (9-18). Tot i el 58-40 al minut 37, els blaugrana han firmat un parcial final de 1-12 que ha ajustat el marcador en els darrers compassos, però sense opcions d'endur-se el triomf. El bitllet per a la Final Four de Belgrad es decidirà el proper dimarts 3 de maig (20.00 hores al Palau Blaugrana).