L’Unicaja, el primer repte de la setmana

L’Unicaja, el primer repte de la setmana

Els de Saras volen seguir sumant a la Lliga Endesa (dijous, 18h)

El Barça rep aquest dijous, a les 18 hores i en directe per Movistar+, l’Unicaja de Màlaga en partit corresponent a la19a jornada de la Lliga Endesa. Els blaugranes, que lideren la competició amb un balanç de 22-5 i tres victòries de marge sobre el segon classificat, busquen seguir sumant en la competició domèstica.

El rival

Actualment ocupa la 11a posició de la taula amb un balanç de 12-15 i es troba a tres triomfs del Playoff. L’equip que entrena Ibon Navarro, tot i la derrota en els quarts de final de la Champions contra el Baxi Manresa, es troba en un gran moment de forma a la Lliga Endesa on ha guanyat 4 dels últims 5 partits. L’equip malagueny, sempre perillós, compta amb jugadors de primer nivell com Brizuela, Jaime Fernández, Boutelle, Barreiro, Abromaitis, Alonso, Mooney, Cam Oliver, Alberto Díaz, Kravic, Guerrero o Carlos Suárez, entre d’altres.

El Barça

Els de Saras, que aquesta setmana no disputen cap partit d’Eurolliga a l’espera de l’inici dels Playoffs de quarts de final, disputen dos partits de Lliga Endesa que, de vèncer, podrien deixar molt encaminada la primera posició de la Lliga Regular. Per aquest partit Saras té el dubte de Davies i podria comptar amb Oriola, que ja ha fet diversos entrenaments amb el grup. Qui és baixa segura és Cory Higgins, que segueix amb el seu procés de recuperació.

Restriccions d'aparcament

Cal recordar que, a causa de la coincidència amb el partit de futbol entre el Barça i l'Eintracht de Frankfurt, no es podrà estacionar el vehicle al recinte del Camp Nou. Només ho podran fer aquells que disposin de l'abonament d'aparcament de temporada.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut