Unics Kazan-Barça: Superats a Kazan (70-64)
Ofert per

Unics Kazan-Barça: Superats a Kazan (70-64)

Els de Saras no poden sumar el triomf en el retorn de Calathes

Derrota a Kazan en un partit en el qual el Barça ha anat a remolc en gran part. Els de Saras no s'han trobat còmodes en atac, si bé la intensitat defensiva ha estat clau per tenir opcions d'endur-se el partit fins al moment. Higgins, amb 17 punts, i Davies, amb 16, han estat els blaugrana més destacats. 

Igualtat inicial 

El matx ha començat amb un triple de Laprovittola. A partir d’aquí l’Unics Kazan s’ha situat per davant en el marcador amb diferències mínimes aprofitant les pèrdues dels de Saras (13-8, min 9). Una diferència que s’ha anat reduint i més amb el parcial de 0-4 dels blaugrana (17-14). Les notes positives han estat la bona actuació de Higgins i el retorn de Calathes.

En el segon període el Barça ha millorat enmig d’un duel obert i en el qual John i Lorenzo Brown han estat els homes més destacats del conjunt local. Uns minuts en els quals els de Saras han mostrat un bon nivell defensiu tot i no mostrar-se del tot encertats en atac. Per part blaugrana els més destacats al descans han estat Higgins, amb vuit punts i Smits, amb sis. El Barça dominava de quatre punts a la mitja part (31-35). 

Els locals capgiren el marcador

A la represa Unics Kazan ha anat retallat la diferència a favor dels blaugrana fins a situar el 41-41 (min 28). I el parcial local no s’ha aturat aquí, ja que ha arribat fins al 10-0 (47-41). Un triple de Vorontsevich culminava un mal període dels blaugrana (52-48). 

El Barça ho ha seguit intentant en el darrer període, amb uns encertats Higgins i Davies, molt intens sota el cèrcol, però sense fortuna. I és que els locals han anat a remolc de l’Unics Kazan, que dominava per una diferència propera als 10 punts. Finalment, els de Saras han acabat perdent 70-64. 

Fitxa del partit:

Unics Kazan, 70
Barça, 64

Unics Kazan: Brown J (20), Hezonja (11), Uzinskii (-), Vorontsevich (6) i Brown L (22) –cinc inicial-, Spissu (-), Canaan (6), Brantley (-), Zaitcev (-) i Jekiri (5).

Barça: Calathes (-), Martinez (-), Hayes-Davies (5), Laprovittola (8), Martinez (-) i Sanli (2) –cinc inicial-, Davies (16), Exum (-), Smits (6), Higgins (17), Kuric (6), Jokubaitis (2) i Nnaji (2). 

Parcials: 17-14 / 14-21 / 23-13 / 16-16

Àrbitres: Robert Lottermoser, Elias Koromilas i Joseph Bissang.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut