El potent Unics Kazan posa a prova el Barça

El potent Unics Kazan posa a prova el Barça

Calathes podria tornar a les pistes aquest dijous (17h)

El Barça visita aquest dijous, a les 17h i en directe per DAZN i Movistar+, l’Unics Kazan en la que serà la 22a jornada de l’Eurolliga. Els blaugranes, que van superar l’Anadolu Efes en l’últim partit europeu, però que no van jugar el cap de setmana després de la suspensió del partit contra el València Basket, visiten un Unics que es troba en posicions de Playoff.

El rival

Té un balanç d’11 triomfs i 7 derrotes i, abans de l’aturada per diferents casos de Covid-19 en la seva plantilla, estava en una dinàmica guanyadora. L’equip que entrena Velimir Perasovic té en Isaiah Canaan i Mario Hezonja (14,5 i 14,2 punts) els seus màxims anotadors. 

El base Lorenzo Brown (13,2 punts i 5,8 assistències) dirigeix amb mestratge l’equip i en l’aspecte defensiu John Brown és qui marca la línia (10 punts, 4,4 rebots i 2,7 robatoris). Tampoc cal oblidar el pivot Tonye Jekiri, Vorontsevich, Marco Spissu, Brantley o Mayo, entre d’altres.

El Barça

És conscient de la dificultat del partit després del gran partit viscut fa menys d'un mes al Palau Blaugrana. Els catalans van vèncer per 111-109 a la pròrroga en un partit boig.

El Barça afronta el partit amb una gran novetat: la tornada de Nick Calathes. El base grec ha entrenat al mateix ritme que els seus companys i Sarunas Jasikevicius ha comentat a la prèvia que “crec que tindrà minuts i veurem com va”. D’altra banda, Pierre Oriola i Álex Abrines segueixen lesionats i Mirotic, amb Covid, és baixa.

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut