Anadolu Efes - Barça: Victòria eminent (93-95)
Ofert per

Anadolu Efes - Barça: Victòria eminent (93-95)

En un ambient advers, els culers han capgirat la tendència del partit per endur-se el triomf en la pròrroga i seguir líders en l'Eurolliga

Victòria eminent del Barça en un autèntic partidàs a Istanbul. Els de Saras han revertit el guió d'un matx marcat per les alternatives i s'han endut un triomf vibrant en la pròrroga (93-95). En un context advers al Sinan Erdem, Sanli, màxim anotador barcelonista, Mirotic i Kuric han sobresortit en la parcel·la anotadora. D'aquesta manera, els culers segueixen en la primera plaça de l'Eurolliga amb un balanç d'11-2. 

El ritme barcelonista sense continuïtat

El cartell del partit no ha decebut. L'Anadolu Efes - FC Barcelona s'ha presentat amb atractiu, anotació, intensitat i alternatives en l'electrònic en un ardent Sinan Erdem. Dos triples consecutius barcelonistes, un de Sertaç Sanli, que ha tornat a la que va ser casa seva, i l'altre de Laprovittola, han desenganxat els de Saras: 5-12.

Una diferència culer que s'ha diluït pel ritme turc. Com un mitjó, i per l'aparició d'uns dels principals botxí del Barça, Larkin, l'Efes ha agafat les regnes del partit i l'electrònic: 33-23 (min. 14). Un desavantatge que no ha arronsat els de Jasikevicius, que han mostrat caràcter. Amb l'aportació d'homes com Mirtoc i Laprovittola, els catalans han eixugat la tempesta local fins a un -2 quasi anecdòtic. Perquè els d'Ataman s'han enlairat fins al 47-37 del descans.  

Només l'encert del 33 barcelonista ha contingut els d'Istanbul. Inalterables davant l'encert del montenegrí en el triple i capaços de respondre a cada moment. En conseqüència, el Barça ha maldat per acostar-se. La punteria en els tirs des dels 6,75 metres han seguit sent uns dels principals arguments barcelonistes per contrarestar l'energia de l'Anadolu Efes. Apagada també per la immensitat de Mirotic, que juntament amb el control del rebot i l'augment de prestacions del joc interior culers, ha catapultat el Barça. 

Reacció culer per amarrar el triomf al temps extra

D'aquesta manera, els de Jasikevicius han arribat amb opcions de victòria en el darrer quart. I més quan han firmat un parcial d'arrancada de 0-10, completat amb dos triples consecutius d'un inspirat Sanli: 68-72. Sens dubte, la mà calenta en les accions de tres punts i els rebots han dinamitat el Barça, que ha obert escletxa fins al +5 quan faltaven sis minuts per al final: 70-75. Una diferència sostinguda, per l'anotació del culer i un tap magistral de Davies. 

Però les alternatives han prevalgut i han dirigit aquest partidàs a la pròrroga. L'expulsió de Mirotic per cinc faltes no ha arronsat el Barça. Perquè, no sense sofriment, gràcies a la feixuga defensa i als punts de KuricJokubaitis Sanli, la victòria ha estat culer en el temps extra. Caracteritzat també per l'intercanvi de cistelles. 

Però res més han impedit aquest triomf eminent i de caràcter blaugrana a Turquia per seguir al capdamunt de la classificació de l'Eurolliga. 

FITXA DEL PARTIT

Anadolu Efes, 93
Barça, 95

Anadolu Efes: Larkin (14), Beaubois (6), Moerman (16), Pleiss (13) i Krunoslav Simon (10) -cinc inicial- Elijah Bryant (2), Micic (26), James Anderson (-), Petrusev (4) i Dunston (2)
Barça: Laprovittola (14), Kuric (16), Hayes-Davis (-), Mirotic (18) i Sanli (24) -cinc inicial- Smits (2), Jokubaitis (9), Davies (5), Sergi Martínez (5), Caicedo (-), Oriola (2) 

Parcials: 25-20; 22-17 // 21-25; 12-18 // 13-15

Àrbitres: Luigui Lamonica, Ilija Belosevic i Mehdi Difallah

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut