Continuen amb la ratxa

Nova victòria blaugrana i segueixen primeres a la classificació, en un partit molt disputat.

Les jugadores d'Isaac Fernández van començar el partit amb moltes ganes, però poc encert davant unes jugadores molt físiques del conjunt basc. El gran treball defensiu de tot l'equip, permetia acabar el primer quart amb un avantatge per les locals de 17-10.

Al segon quart, el domini blaugrana seguia vigent i la defensa culer ajudava al fet que les de Zizur Mayor no s'acostessin al marcador, signant així un 30-23 que portava als dos equips als vestuaris.

Al tercer quart no va millorar l'efectivitat ofensiva de tots dos equips, i el partit és convertia en un joc poc fluid amb moltes faltes i pèrdues de pilota no forçades. Les jugadores d'Isaac Fernández mantenien l'avantatge al marcador per arribar a l'últim i definitiu quart (40-35).

A l'últim quart, semblava el que Barça s'emportaria la victòria l'Ardoi va prémer l'accelerador i s’acostava amb un 53-51 a 20 segons del final, on un 2 més 1 d'Ainhoa López signava el definitiu 55-51.