Un inici dolç per al tot terreny Nick Calathes

Un inici dolç per al tot terreny Nick Calathes

El base acredita grans números en assistències, rebots, robatoris i tirs de 3 punts

El Barça duu un començament de temporada impecable tant a l’Eurolliga com a la Lliga Endesa, amb 10 victòries en els 10 primers partits, un inici immaculat al que ha contribuït el moment dolç de Nick Calathes.

El base nord-americà i d’origen grec acredita uns grans números fins ara. A la seva habitual dosi d’assistències (5,3 per partit a Eurolliga -segon millor de la competició- i 4 de mitjana a Lliga Endesa), hi ha afegit una millora en nous àmbits.

Així, Calathes, que va sumar un rècord personal amb 13 rebots agafats davant l’Olympiacos, és després de quatre jornades el tercer màxim rebotejador de l’Eurolliga, amb 8 captures per partit.

El ‘99’ blaugrana també destaca en aquest inici de curs pel seu encert des de la línia de tres punts. És el cinquè jugador amb millor percentatge d’encert en llançaments triples a la Lliga Endesa (54,5%) i també es troba a l’elit de l’Eurolliga gràcies a una eficàcia del 46,67 %.

I, per si fos poc, el cervell de l’equip de Saras Jasikevicius és el segon millor lladre de la competició continental, amb 2 robatoris de pilota per jornada.

El seu repertori també inclou 8 punts de mitjana a Europa i 7 a la Lliga Endesa, registres propis d’un jugador tot terreny.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut