Nova prova a Mònaco

Nova prova a Mònaco

El Barça visitarà aquest divendres, a les 19.00 hores i en directe per DAZN i Movistar+, la pista del Mònaco en la quarta jornada de l’Eurolliga

El Barça visitarà aquest divendres, a les 19.00 hores i en directe per DAZN i Movistar+, la pista del Mònaco en la quarta jornada de l’Eurolliga. El conjunt del Principat s’ha reforçat aquest estiu i acumula fins ara un balanç de dues victòries i una derrota.

El rival

El Mònaco va començar la competició guanyant al Panathinaikos (75-63) i a l’UNICS Kazan (80-88), però va caure dimecres a la pista del Real Madrid (94-86) tot i arribar a empatar un partit que perdia per 25 punts al segons quart.

L’home més destacat dels monegascs és el talentós base Mike James, que acumula una mitjana de 16,3 punts i 5,7 assistències per partit en aquesta Eurolliga. Cal tenir en compte també altres jugadors com Donta Hall (12,7 punts i 6,7 rebots), Danilo Andjusic (11,7 punts) i l’exblaugrana Leo Westermann (7,7 punts i 4 assistències).

El Barça

El Barça arriba a l’enfrontament com a líder de l’Eurolliga, amb un balanç de tres victòries i cap derrota fins ara. Els de Saras Jasikevicius van haver de jugar una pròrroga dimecres al Palau Blaugrana per derrotar l’Olympiacos (79-78) en un duríssim partit.

L’equip, que també lidera la Lliga Endesa amb sis victòries en sis jornades, tancarà amb la visita a Mònaco una setmana de doble partit a la competició continental.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut