Coosur Betis - Barça: La ratxa d'imbatibilitat, sense aturador (61-78)
Ofert per

Coosur Betis - Barça: La ratxa d'imbatibilitat, sense aturador (61-78)

En un partit de baixes diferències fins al darrer quart, els culers han dominat el marcador de principi a fi per sumar el vuitè triomf consecutiu

Sense aturador. El Barça ha tancat una setmana perfecta amb una nova victòria, la vuitena de consecutiva en l'inici del curs. Aquesta vegada a la pista del Coosur Betis: 61-78. La lògica dels de Sarunas Jasikevicius s'ha imposat i dominat de principi a fi en l'electrònic. Més folgadament en el darrer quart, on s'ha assegurat el sisè triomf en Lliga Endesa. 

Curts avantatges culers des de l'inici

Un 0-8 ha estat la posada en escena dels blaugranes per començar a posar l'ull en el triomf. Tot i aquest inici aparentment fàcil, els verd-i-blancs han augmentat progressivament les seves prestacions. En conseqüència, han estat capaços de contrarestar la defensa i l'atac culers. Sacsejats i impulsats per l'electricitat de Jokubaitis (15-19, min. 10). 

Cinc punts de Laprovittola i cinc unitats de Kuric s'han desmarcat de la tendència defensiva i erràtica que ha contextualitzat els següents compassos de partit (21-29, min. 15). Les pilotes recuperades pels culers i la intensitat també han estat els altres arguments del Barça per ampliar la distància; el +10, la màxima fins al moment. Continguda per la falta d'encert, i aturada en el 29-37 del descans.  

La baixa anotació ha continuat escrivint les línies principals del matx. Sempre, però, l'electrònic ha comptat amb els avantatges dels de Saras. Smits, amb dos punts i una recuperació, ha capgirat el baix ritme i ha propulsat els culers. Un miratge, ja que el tercer quart no ha agafat velocitat, i el Barça ha estat lligat en curt pels de Joan Plaza; això sí, incapaços de capgirar el marcador: 50-57 (min. 30).

Obren escletxa

Dos triples consecutius han arrencat el definitiu quart. La millor manera de començar a trencar el partit i arribar a la vuitena victòria consecutiva. El +19, la màxima diferència del matx, i la poca anotació andalusa han assegurat el triomf (61-78). Una alegria que també ha vist el debut d'Ubal i els dos primers punts de Caicedo en l'ACB.

Així doncs, la ratxa d'imbatibilitat blaugrana continua: sis victòries en Lliga Endesa i dues en Eurolliga

FITXA DEL PARTIT 

Coosur Betis, 61
Barça, 78

Coosur Betis: Carrington (3), Burjanadze (11), Almazón (5), Todorovic (15) i Pozas (5) -cinc inicial- Bertans (4), Brown (9), Evans (7), Agbelese (-), Bleijenbergh (2) i L. García (-)
Barça: Calathes (7), Higgins (10), Sergi Martínez (3), Hayes-Davis (5) i Davies (8) -cinc inicial- Laprovittola (11), Oriola (2), Smits (12), Jokubaitis (7), Kuric (11), Caicedo (2) i Ubal (-)

Parcials: 15-19; 14-18 // 21-20; 11-21

Àrbitres: Benjamín Jiménez, Martín Caballero i Rubén Sánchez Mohedas

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut