Visita al Coosur Betis per tancar la semana

Visita al Coosur Betis per tancar la semana

El Barça visitarà al Betis aquest diumenge, a les 17.00 hores i en directe per Movistar + Deportes, en el tercer partit de la setmana

El Barça visitarà al Coosur Real Betis aquest diumenge, a les 17.00 hores i en directe per Movistar + Deportes, en el tercer partit de la setmana per als de Saras Jasikevicius. Els sevillans buscaran tornar al camí de la victòria en aquesta jornada 5 de la Lliga Endesa.

El rival

El Betis arriba al partit en el lloc 15 de la classificació amb un balanç d'una victòria i tres derrotes. Els homes més destacats en aquest inici de competició són l'ala pivot Vitto Brown (14,3 punts de mitjana) i l'interior exblaugrana Marko Todorovic (12,8 punts per partit). Cal no oblidar a altres jugadors com Khadeen Carrington, Dairis Bertans o Shannon Evans.

El Barça

El conjunt blaugrana arriba líder a la Lliga Endesa, amb un balanç de cinc victòries en cinc partits disputats. A més, l'equip ha guanyat els dos partits que ja ha jugat aquesta setmana, contra el Casademont Zaragoza (76-63) i a l'Audi Dome davant el Bayern (72-80).

L'aler Nigel Hayes-Davis ha avisat en la prèvia dels perills del xoc del Palacio Municipal de Deportes San Pablo.

"Serà un partit dur. Lluitaran, serà dur i tindrà un bon ritme. Hem de sortir concentrats", ha explicat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut