Bayern de Munic - Barça: Donen continuïtat a l'inici triomfal (72-80)
Ofert per

Bayern de Munic - Barça: Donen continuïtat a l'inici triomfal (72-80)

Els culers han sumat el segon triomf seguit en Eurolliga, el setè comptant partits domèstics i continentals

Perllonguen l’inici victoriós. Els de Saras s’han endut el triomf de la pista del Bayern (72-80) i, d’aquesta manera, en sumen set consecutius; dos d’Eurolliga i cinc de Lliga Endesa. No podia començar millor la competició europea i continental per als blaugranes. 

El matx s'ha presentat amb treball i equilibri. Aquests són els conceptes que han imperat en el primer quart. Solament cal mirar el parcial inicial per entendre l'arrancada a la pista bavaresa (15-16). Perquè aquesta segona jornada de l'Eurolliga ha començat immersa en una alternança de cistelles, més aviat espessa. No ha imperat la lògica anotadora de cap elenc, sí, la intensitat en ambdós cantons, tant l'alemany com el català.

Dos minuts immensos per catapultar el triomf

En aquest context, Jokubaitis ha estat l'únic que ha sobresortit. I, posteriorment, en un tancar i obrir d'ulls, els culers s'han catapultat gràcies a Davies i Mirotić. Especialment, en l'ocàs de la primera part; amb dos minuts els de Saras s'han dinamitat fins al 33-44. La màxima diferència vista fins al moment. 

Una electricitat que ha contrastat amb la de la represa. Amb un ritme més baix, però, els barcelonistes han seguit pintant de porpra el marcador. I un tiple de Kuric ha enlairat la distància: 41-56. Un +15 incapaç de trobar arguments muniquesos, estancats ofensivament per la defensa barcelonista. En conseqüència, de la mà de Higgins el Barça s'ha elevat fins al +18. 

Qualsevol indici de reacció del Bayern ha estat controlada per la concentració culer. Així doncs, els barcelonistes han amarrat el segon triomf consecutiu en Eurolliga. El setè comptant també la Lliga Endesa. Sens dubte, els de Saras han arrancat amb un pas victoriós. Ara toca seguir aquesta marxa el diumenge (17.00 hores) a la pista del Coosur Real Betis. 

FITXA DEL PARTIT 

Bayern de Munic, 72
Barça, 80

Bayern de Munic: Deshaun Thomas (14), Weiler-Babb (4), Corey Walden (5), Augustine Rubit (13) i Darrun Hilliard (18) -cinc inicial- Hunter (6), Jaramaz (3), Sisko (7), Schilling (2) i George (-) 
Barça: Calathes (6), Higgins (16), Hayes-Davis (6), Mirotić (11) i Davies (15) -cinc inicial- Smits (3), Oriola (4), Laprovittola (2), Kuric (8), Jokubaitis (9) i Sergi Martínez (-)

Parcials: 15-16; 18-28 // 14-19; 25-17

Àrbitres: Olegs Latisevs, Milivoje Jovcic i Saulius Racys

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut