Barça - Río Breogán: Victòria treballada per seguir invictes (78-69)
Ofert per

El conjunt blaugrana ha aconseguit una victòria de prestigi i suma tres victòries en tres partits a la Lliga Endesa

El Barça de bàsquet ha aconseguit una treballada victòria davant el Río Breogán després d'un partit igualat en que el Barça sempre ha anat per davant però que no s'ha resolt fins els últims minuts. Mirotic ha exercit de líder i ha anotat 22 punts.

Gran inici blaugrana

Els de Jasikevicius han sortit a pel partit i han demostrat que volien seguir invictes davant d'un rival recent ascendit que tampoc havia encaixat cap derrota fins al dia d'avui. Amb un inici contundent, els blaugranes s'han col·locat per davant amb un parcial de 9 a 2 en els primers minuts, col·locant un 17-9 a la meitat del primer quart i acabant el príode amb vuit punts d'avantatge.

A partir del segon acte el Río Breogán ha igualat forces i ha plantejat un partit més intens a partir de la seva defensa, provocant múltiples pèrdues blaugranes. Arribant el descans i aconseguint mantenir la diferència al marcador (+6), la dinàmica s'ha mantingut en el tercer quart i els rivals s'han mantingut vius davant d'un Barça que sempre ha anat per davant.

El quart quart decideix

S'ha fet fort el Río Breogán i s'ha col·locat només a un punt del Barça al quart final del partit (62-61). La figura de Cory Higgins ha aparegut al moment decisiu i, amb cinc punts consecutius, ha tornat a augmentar la distància. Amb 15 punts al llarg del partit, l'escolta n'ha anotat nou només al període decisiu.

Nikola Mirotic, MVP de la segona jornada, ha estat també qui s'ha posat l'equip a la seva esquena anotant 22 punts i obtenint un 32 de valoració. L'ala-pívot ha anat a la línia dels tirs lliures en 14 ocasions, acontant 11 dels seus 22 punts.

D'aquesta manera, el Barça de Jasikevicius suma la seva tercera victòria consecutiva a la Lliga Endesa i manté la seva condició d'invicte. Ara, els blaugranes se centraran en el proper compromís europeu que tindrà lloc l'1 d'octubre davant l'Alba Berlin al Palau Blaugrana.