El Barça rep el Río Breogán en un duel d’invictes

El Barça rep el Río Breogán en un duel d’invictes

El Barça rebrà aquest dissabte al Palau Blaugrana, a les 18.00 hores i per Movistar+ Deportes, el Río Breogán, que tampoc coneix la derrota

El Barça rebrà aquest dissabte al Palau Blaugrana, a les 18.00 hores i per Movistar+ Deportes, el Río Breogán, un equip que com els de Saras arriba amb dues victòries aconseguides en les dues primeres jornades de la Liga Endesa.

Els homes de Jasikevicius s’enfrontaran a l’equip gallec després d’un inici de competició sòlid, primer amb un triomf suat a casa davant l’UCAM Murcia (85-78) i posteriorment amb un gran partit davant el Gran Canaria (64-82).

L’exterior blaugrana Sergi Martínez, però, ha avisat a la prèvia que el del Breogán serà “un partit dur i molt intens”.

“Hem d’estar pensant que hem de sortir al 100 %, no cometre errors de concentració i posar el llistó alt des del principi”, ha explicat.

El rival

El conjunt gallec, recent ascendit de la Leb Or, ha incorporat a l’estiu a qui va estar una de les grans promeses del bàsquet europeu, el bosnià Dzanan Musa. L’aler, de 22 anys, ha fet una mitjana de 16 punts en les dues primeres jornades de lliga, mentre el base canadenc Trae Bell-Haynes, provinent de la Bundesliga alemanya, n’ha fet una mitjana de 14.

El Río Breogán va iniciar la lliga a casa amb una clara victòria sobre el Lenovo Tenerife (92-73) i no va abaixar el pistó en el seu desplaçament a la pista de l’Heredia San Pablo Burgos (62-87).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut