Gran Canària-Barça: Triomf solvent per mantenir-se invictes (64-82)
Ofert per

Els de Saras s'imposen amb un gran inici des del triple i una bona defensa i sumen el segon triomf en dos partits a la Lliga Endesa

Victòria solvent. El Barça s'ha imposat en la seva visita al Gran Canària (64-82) en la jornada 2 de la Lliga Endesa. Els de Saras han completat un gran inici ofensiu, amb un alt percentatge d'encert des del triple que els ha permès agafar diferències. A partir d'aquí els blaugrana han sabut mantenir l'avantatge amb una bona defensa. Mirotic, amb 16 rebots, ha marcat una nova marca personal en lliga.

Molt encertats des del triple

El Barça ha iniciat el matx molt encertat des del triple, amb 4/4 (2-12). El Gran Canària ha sabut reaccionar al gran inici culer. Però els de Saras no han afluixat en els triples i han mantingut sis punts d’avantatge al final del primer quart (17-23) i amb un 6/7 en triples i un Mirotic molt encertat en tots els aspectes del joc.

A segon quart els de Saras no han pogut mantenir l’espectacular encert de tres punts, però amb la bona defensa i anul·lant l’atac local els blaugrana han pogut mantenir-se per davant. Al descans el resultat era 29-41.

Directes al segon triomf

A la represa el Barça no li ha perdut la cara al partit, amb encert ofensiu i una bona defensa. Dos aspectes que han resultat claus per tal de mantenir-se per davant i, fins i tot, ampliar la diferència (44-62). En el darrer quart el Barça no ha afluixat el ritme i s'ha acabat enduent el triomf, el segon en dos partits a la Lliga Endesa, per 64-82.