La defensa del títol comença contra un exigent UCAM Murcia

La defensa del títol comença contra un exigent UCAM Murcia

El Barça començarà la defensa del títol de Lliga Endesa aquest diumenge (12.30 hores) contra l'UCAM Murcia

El Barça començarà la defensa del títol de Lliga Endesa aquest diumenge, a les 12.30 hores i en directe per Movistar +, contra l'UCAM Murcia, un rival exigent que va aconseguir doblegar als blaugranes a la primera volta de la passada campanya al Palacio de Deportes.

L'entrenador del vigent campió, Sarunas Jasikevicius, ha explicat en la prèvia que "el primer partit de Lliga sempre és especial" i que "el més important és guanyar i seguir millorant".

"Cal estar molt concentrat des del principi. El rival ens va posar moltíssims problemes l'any passat amb molts jugadors d'aquesta plantilla, amb el mateix entrenador. Esperem un partit difícil ", ha assegurat.

El Barça no tindrà en el debut a l'aler Àlex Abrines, intervingut aquesta setmana del genoll, ni al pivot turc Sertac Sanli, prop ja de tornar a les pistes després de patir una fissura al dit gros del peu.

El factor Palau

Los azulgranas contarán con el aliento del Palau Blaugrana por primera vez esta temporada, ya que ninguno de los partidos amistosos se disputó en el feudo del Barça.

Este domingo, alrededor de 3.000 espectadores poblarán las gradas del Palau para arropar a los jugadores en el inicio de la defensa del título de Liga Endesa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut