Barça-València Basket: A la final amb pas ferm (87-68)
Ofert per

Els de Saras accedeixen a la final de la Supercopa després de firmar un gran partit en defensa

A la final. El Barça s'ha imposat de forma clara al València Basket (87-68) en les semifinals de la Supercopa. Els de Saras han completat un gran partit que ha sorgit d'una molt bona defensa. A més, els culers s'han mostrat molt encertats en atac i sabent aprofitar els errors del rival.

Gran defensa blaugrana

El matx ha començat amb el Barça aplicant una bona defensa. Això ha permès als de Saras recuperar pilotes i sortir contracop, així com frenar l'anotació valenciana. Un parcial de 8-0 dels culers ha situat el 8-11. Els bons minuts del Barça s'han mantingut i els culers, amb encert i una exhibició defensiva, han pogut marxar al final del període amb 11 punts d'avantatge (27-16).

Els bons minuts dels de Saras s'han prorrogat al segon quart. Una gran cistella de Jokubaitis situava el 37-20 (min 15).  que consolidava el bon joc culer. El Barça ha sabut mantenir el bon joc fins al descans, amb repartiment de protagonisme en tot l'equip i amb recuperacions de pilota, intensitat i encert. Avantatge de 17 punts a la mitja part (45-28).

Sense concessions cap a la final

El Barça no ha donat opció al València Basket a la represa i s'ha mostrat molt intens i amb una defensa asfixiant que ha acabat de saturar l'atac rival. Els de Saras han pogut anar ampliant l'avantatge i superar la barrera dels 20 punts (67-44). Els darrers 10 minuts de partit han servit per certificar la classificació blaugrana per a la gran final d'aquest diumenge, si bé València Basket ha retallat diferències en el marcador. D'aquesta manera el Barça lluitarà per la Supercopa aquest diumenge a partir de les 18.30 hores contra el Reial Madrid.