Barça - Joventut de Badalona: Classificats per la final de la Lliga Catalana (82-69)
Ofert per

Els de Saras completen un gran tercer quart que els serveix per encarrilar el triomf i aquest diumenge jugaran contra el MoraBanc Andorra o el Baxi Manresa

Victòria blaugrana a la semifinal de la Lliga Catalana davant el Joventut de Badalona (82-69). Un duel igualat a la primera meitat i que els de Saras han trencat en el tercer quart, amb un parcial a favor de 32-14 que ha encarat el triomf blaugrana tot i la lluita del Joventut en el darrer període. Davies, amb 13 punts, ha estat el màxim anotador blaugrana.

Inici vibrant

El Barça ha posat la directa tan bon punt ha començat el partit i ha sortit en tromba, aconseguint un parcial de 10 a 0 en el marcador. Els rivals, lluny de desconnectar del partit, han pogut contrarestar el bon inici blaugrana i han començat a retallar distàncies fins a donar la volta al resultat, situant-se per davant amb un 10-11.

Amb la Penya per davant al final del primer període (14-18), el partit ha seguit amb dinàmiques molt marcades. El Joventut ha seguit eixamplant diferències però els blaugranes han pogut reaccionar i, amb vuit punts consecutius, s'han posat només dos per darrere dels rivals. El marge s'ha mantingut i el marcador del descans ha situat el Barça tres punts per sota (33-36).

Tercer quart decisiu

La sortida després del descans ha estat molt bona per part del Barça. Una marxa més en atac i en defesa ha permès als de Saras ampliar la diferència de format notòria amb un parcial de 32-14 que situava el Barça per davant abans dels darrers 10 minuts (65-50).

En els darrers 10 minuts el Joventut de Badalona ha aconseguit baixar la diferència per sota la barrera dels 10 punts, però la solidesa dels de Saras ha evitat qualsevol sorpresa. Al final, triomf culer per 82-69 i aquest diumenge (21.30 hores) el Barça s'enfrontarà al Baxi Manresa, vencedor de l'altra semifinal.