Josep Cubells: “El Barça ha de ser un habitual de les Final Four”

Josep Cubells: “El Barça ha de ser un habitual de les Final Four”

El directiu responsable del bàsquet fa balanç de la temporada 2020/21 a Barça TV

Josep Cubells, directiu responsable de la secció de bàsquet, ha fet un balanç de la temporada 2020/21 a Barça TV. Cubells, que repassa l’actualitat del primer equip blaugrana en aquesta entrevista, explica també com veu l’entrenador Jasikevicius, quin és l’objectiu per a les pròximes temporades i deixa clar que el bàsquet base ha de ser un pilar.

A continuació, les declaracions més destacades:

“Hem tingut una temporada que ha ratllat l’excel·lència. L’Eurolliga hauria estat la cirereta".

“La secció ha passat una travessia del desert i aconseguir un doblet ha estat una temporada de magnifiques sensacions”.

Saras és l’entrenador somiat per la gent blaugrana. Ha donat caràcter, ha cohesionat i ha fet un equip que s’identifica amb el soci i seguidor del bàsquet. Ha demostrat un caràcter encomiable i ell ho ha traslladat en els jugadors. Creiem que ha d’estar molts anys”.

“Volem que sigui sostingut. Que el Barça sigui un habitual de les Final Four. Després es guanyarà o no, però hem d’estar a l’elit. Ho hem de lligar amb gent de la casa, amb uns valors determinats, i que la gent conegui els jugadors del primer equip”.

Necessitem nous Navarro, Sada (...) que vinguin de la base, que la treballarem molt, i estem creant l’estructura perquè el salt sigui el més ràpid i eficient possible".

“A l’Eurolliga hi ha d’anar el directiu responsable de la secció. Crec que els interessos del Barça s’han defensar on es decideixen les coses, no es pot no ser-hi. Dins del marc de l’Eurolliga hem de ser el més rellevant possible, el Barça té pes i s’ha de notar a les reunions”.

Navarro coneix perfectament la ruta: des de la base fins a l’èxit i l’excel·lència. No hi ha millor persona que ell per portar al primer equip els jugadors de la casa".

Cubells i Navarro

Gasol ens ha donat un resultat fantàstic. Té caràcter de líder i s’ha comportat com el que és: una estrella”

“La Copa del Rei va portar esperança per encarar altres competicions, com arribar a la Final Four i després guanyar la Lliga, que feia 7 anys que no es guanyava. Crec que tenim projecte per anys i que els socis ens segueixin perquè hem de fer més gran el bàsquet”.

“El retorn dels aficionats ha estat una de les alegries més grans de la temporada. Necessitem dels socis, que vinguin, perquè l’equip necessita el seu escalf".

El bàsquet és un dels pilars de la nostra junta. Amb una sostenibilitat esportiva, perquè volem estar a l’elit, i una sostenibilitat econòmica, perquè hem de generar determinats ingressos. Hem d’impulsar el Nou Palau quan sigui possible, és una prioritat. També amb la idea de poder pujar jugadors de la base al primer equip”.

“Volem transmetre il·lusió. Hem de crear un tipus d’equip i de valors per il·lusionar la gent. Això, juntament amb la qualitat de l’equip, ens farà crear un futur immediat esperançador”

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut