Un sorteig reparteix les entrades del Barça-Madrid entre els abonats

Un sorteig reparteix les entrades del Barça-Madrid entre els abonats

Els socis inclosos entre les peticions 156 i 613 disposaran d’una entrada per al segon partit de la final de la Lliga de bàsquet

La forta demanda d’entrades per part dels abonats al Barça bàsquet, ha obligat a celebrar un sorteig per determinar el repartiment de les entrades disponibles per assistir aquest dimarts al segon partit de la final de la Lliga Endesa que disputaran el Barça i el Reial Madrid al Palau Blaugrana, a partir de les 22 h.

El partit, que en cas de victòria blaugrana donaria el títol de Lliga al FC Barcelona, està llimitat a una assistència de 1.000 aficionats. Actualment el col·lectiu d’abonats al bàsquet blaugrana puja a 3.800 socis, que un cop acabat el termini de petició d’entrades van presentar un total de 1.784 sol·licituds.

Per aquest motiu, aquest dilluns s’ha efectuat el corresponent sorteig en la que ha sortit la petició número 156 i ha determinat el repartiment de les entrades entre aquelles sol·licituds incloses entre les peticions 156 i la 613. Per tant, els socis que estiguin compresos dins d'aquestes peticions disposaran d'una entrada per al partit que pot decidir el títol a favor del Barça.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut