Reial Madrid-Barça: Triomf de caràcter per situar-se a un pas del títol (75-89)
Ofert per

Els de Saras firmen una bona segona meitat per capgirar el marcador i aquest dimarts al Palau tenen la primera oportunitat de guanyar el títol de lliga

Victòria clau del Barça al WiZink Center en superar el Reial Madrid 75-89. D'aquesta manera els de Saras se situen 1-0 a la final de la Lliga ACB en imposar-se en un duel dominat a mitges entre els dos conjuts. El conjunt madrileny ha tingut el domini de la primera meitat i els culers de la segona, amb un gran Higgins autor de 14 en el tercer quart i 26 en total.

Domini blanc

El Reial Madrid ha dominat els primers compassos del matx, amb un 9-0 inicial. I és que el Barça ha necessitat cinc minuts per estrenar el marcador, amb un triple de Calathes. Mica en mica els de Saras han anat entrant en el partit i Pau Gasol ha estat un dels revulsius culers amb 4 punts, 5 rebots i un tap en aquest primer quart. Un primer quart que ha finalitzat amb el 20-15.

El conjunt blanc ha seguit dominant el matx en el segon període, mentre el Barça no es trobava encertat des de la línia de tir lliure. Amb l’efectivitat de Kuric i Gasol els de Saras han empatat el matx (32-32, min 19). Al final de la primera meitat el marcador era favorable al Reial Madrid 36-33.

Gran reacció blaugrana

El tercer quart culer ha estat molt bo, sobretot liderat per Higgins. I és que el jugador culer ha anotat 14 punts en aquest període, sense error. Amb la intimidació sota el cèrcol de Davies i els triples de Mirotic el Barça ha firmat un gran tercer període que, amb un parcial de 0-17, el Barça se situava 44-54. El resultat al final del període era de 52-62 favorable als de Saras.

Els darrers 10 minuts del matx els blaugrana han sabut mantenir el bon ritme de joc i han completat així una bona segona meitat, amb 56 punts anotats i acabant el matx amb un clar 75-89 que avança el Barça i el situa a un triomf de conquerir el títol de lliga. Aquest dimarts al Palau (22.00 hores) els de Saras tenen la primera oportunitat per fer-ho realitat.