Les entrades del Barça-Madrid, per a abonats a partir d’aquest dissabte a les 10 h

Les entrades del Barça-Madrid, per a abonats a partir d’aquest dissabte a les 10 h

El partit es jugarà dimarts a les 22 h amb 1.000 espectadors. El període de sol·licitud es tancarà dilluns a les 13 h i hi haurà un sorteig si la demanda supera l’oferta de localitatssi

Els abonats del Barça de bàsquet podran sol·licitar entre les 10 h d’aquest dissabte 12 de juny fins al dilluns dia 14 a les 13 h, les entrades per assistir al segon partit del play-off de la final de la Lliga Endesa que jugaran al Palau Blaugrana el Barça i el Real Madrid el proper dimarts 15 de juny a les 22 h.

Durant aquest període, els abonats de la secció podran sol·licitar una entrada per a aquest partit, omplint el formulari que es troba a l’enllaç següent.

Aquest formulari permetrà cedir la localitat quan es faci la sol·licitud, però un cop cedida, l’entrada és personal i intransferible.

1.000 espectadors i possible sorteig

A l’igual que en els partit anteriors des que s’ha permès l’assistència limitada d’aficionats, la presència de públic està restringida a un màxim de 1.000 espectadors, que hauran de seguir en tot moment les mesures necessàries per garantir la seguretat sanitària de l’esdeveniment.

En el cas que hi hagi més peticions que localitats disponibles, es realitzarà un sorteig per a l’assignació de les entrades entre els abonats que les hagin sol·licitat.

Mascareta FFP2 sense vàlvula

D'acord amb el protocol de l’ACB derivat de la restricció de públic a causa de la Covid-19, serà obligatori l’ús de mascareta del tipus FFP2 sense vàlvula i hi haurà controls d’identificació a l’entrada del Palau per garantir la seguretat sanitària.

En aquest context no serviran els carnets d’abonats per entrar al recinte i únicament es podrà accedir amb l’entrada del partit corresponent.

A causa de l’aforament restringit, i al fet de no obrir-se tota la graderia, la ubicació de les entrades que s’atorguin als abonats no correspondrà a la mateixa localitat que tenen assignada en els seus abonaments, per bé que se’n respectarà la categoria tant com sigui possible.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut