La final de la Lliga Endesa passa per guanyar al Palau

La final de la Lliga Endesa passa per guanyar al Palau

Els de Saras reben el Lenovo Tenerife en el tercer i definitiu partit de semifinals (22h)

El Barça rep aquest divendres, a les 22h i en directe per #Vamos de Movisitar+, el Lenovo Tenerife en el que serà el tercer i definitiu partit de les semifinals de la Lliga Endesa. En joc hi ha una plaça per a la final de la Lliga Endesa, que començaria el diumenge 13.

El rival

Va demostrar el seu potencial en el segon partit en què va ser superior i va dominar el matx a través de la parella Huertas – Shermadini. L’exblaugrana va acabar el partit amb 26 punts i 11 assistències, mentre que el pivot va finalitzar amb 21 punts i 37 de valoració. A més, no cal oblidar homes com Fitipaldo, Salin, Doornekamp, Cavanaugh, Guerra, Jenkins o Rodríguez, entre d’altres, que poden fer mal en qualsevol moment.

El Barça

Torna a disputar un partit decisiu a casa, al Palau, i al davant tornarà a tenir 1000 espectadors. Els de Saras són conscients que no poden fallar i que han de sortir concentrats des del primer minut per poder superar un Lenovo Tenerife que arriba a Barcelona amb la moral pels núvols. Jasikevicius té tots els jugadors de la primera plantilla disponibles per al partit.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut