Les entrades del Barça-Tenerife, per a abonats a partir d’aquest dijous a les 10 h

Les entrades del Barça-Tenerife, per a abonats a partir d’aquest dijous a les 10 h

Amb un aforament limitat a 1.000 espectadors, en cas que la demanda superi l’oferta de localitats hi haurà un sorteig el divendres al matí

Els abonats del Barça de bàsquet podran sol·licitar entre les 10 h d’aquest dijous 10 de junys fins a la mateixa hora del divendres dia 11, les entrades per assistir al tercer i definitiu partit del play-off de semifinals de la Lliga Endesa que jugaran al Palau Blaugrana el Barça i el Lenovo Tenerife aquest mateix divendres a les 22 h.

Durant aquestes 24 hores, els abonats de la secció podran sol·licitar les seves entrades per a aquest partit, omplint el formulari que es troba en l'enllaç següent.

Aquest formulari permet cedir la localitat quan es faci la sol·licitud, però un cop cedida, l’entrada és personal i intransferible.

1.000 espectadors i possible sorteig

A l’igual que en el partit contra el Joventut, la presència de públic està restringida a un màxim de 1.000 espectadors que hauran de seguir en tot moment les mesures necessàries per garantir la seguretat sanitària de l’esdeveniment.

En el cas que hi hagi més peticions que localitats disponibles, es realitzarà un sorteig per a l’assignació de les entrades entre els abonats que les hagin sol·licitat.

Mascareta FFP2 sense vàlvula

D'acord amb el protocol de l’ACB derivat de la restricció de públic a causa de la Covid-19, serà obligatori l’ús de mascareta del tipus FFP2 sense vàlvula i hi haurà controls d’identificació a l’entrada del Palau per garantir la seguretat sanitària.

En aquest context no serviran els carnets d’abonats per entrar al recinte i únicament es podrà accedir amb l’entrada del partit corresponent.

A causa de l’aforament restringit, i al fet de no obrir-se tota la graderia, la ubicació de les entrades que s’atorguin als abonats no correspondrà a la que tenen en els seus abonaments, i en aquest partit únicament podran ocupar la localitat assignada a l'entrada que li enviarà el Club.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut