Lenovo Tenerife – Barça: Tocarà guanyar al Palau (80-68)
Ofert per

Lenovo Tenerife – Barça: Tocarà guanyar al Palau (80-68)

Els culers cauen a Canàries en el segon partit de les semifinals de la Lliga Endesa i hauran de vèncer al tercer partit per estar a la final

Derrota blaugrana a Canàries davant el Lenovo Tenerife (80-68). Els culers han caigut en el segon partit de les semifinals de la Lliga Endesa i hauran de vèncer al tercer partit per estar a la gran final. 

Inici igualat

El primer quart ha estat un estira-i-arronsa entre tots dos conjunts, sense cap dels dos sent capaç de desempallegar-se al marcador. Amb l'exblaugrana Marcelinho Huertas molt endollat, els locals han intentat agafar avantatge, però el Barça ha contraatac bé amb bons minuts de Gasol i Hanga per acabar els primers 10 minuts per davant al marcador (15-19).

Ja al segon quart, els locals han reaccionat amb Huertas i Shermadini, i tot i un bon Kuric en atac, els blaugrana han marxat al descans tres punts per sota al marcador (38-35).

Ja al tercer quart, un bon parcial local ha situat al Tenerife a +12 (51-39), però el Barça ha reaccionat i a poc a poc ha anat retallant amb un gran Pau Gasol, que ha anotat nou punts al tercer quart i ha liderat la reacció culer, per marxar al darrer quart a només tres punts (58-55).

El darrer quart condemna als culers 

L'últim quart, però, ha començat de la pitjor manera, i un parcial inicial d'11-0 ha estat ja impossible de remuntar. Els locals s'han situat amb un 69-55, i és que el Barça no ha aconseguit anotar fins passats cinc minuts del darrer quart. Tot i l'intent de reacció, ha estat insuficient i els barcelonistes han acabat perdent de 12 punts (80-68). Així doncs, tocarà guanyar el tercer partit el divendres al Palau per poder ser a la final. 

Fitxa tècnica

Lenovo Tenerife, 80
Barça, 68

Lenovo Tenerife: : Fitipaldo (2), Salin (5), Cavanaugh (10), Doornekamp (6), Shermadini (21) -cinc inicial-. Huertas (26), López (-), Jenkins (3), Rodríguez (2), Sulejmanovic (1), Guerra (4).
Barça: Calathes (4), Higgins (12), Abrines (2), Mirotic (10), Davis (12) -cinc inicial-. Smits (-), Westermann (-), Hanga (5), Bolmaro (2), Gasol (15), Kuric (6).
Parcials: 15-19 / 38-35 / 58-55 / 80-68
Àrbitres: Emilio Pérez, Antonio Conde, Sergio Manuel.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut