Coosur Betis - Barça: Certifiquen una setmana perfecta (58-109)
Ofert per

A San Pablo, els de Jasikevicius han exhibit superioritat, dinamitada en el segon quart, per assolir la tercera victòria en sis dies

El somriure blaugrana s'allarga. Després d'assolir la classificació per a la Final Four i d'assegurar la segona plaça de la Lliga Endesa, el Barça ha mostrat autoritat a la pista del Coosur Betis (58-109). Una superioritat construïda, principalment, en el segon quart amb un impressionant parcial de 4-33. Tot i la contribució de tots els homes, Abrines ha estat el màxim anotador.

El Barça i, en especial, Abrines han començat endollats. Un parcial de 0-8, amb dos triples seguits del 21 barcelonista, ha assentat les bases del partit. Un matx pintat de color blaugrana amb el 8-18 d'arrencada. La resistència i la inspiració dels de Saras s'ha topat, momentàniament per a després reprendre's, amb l'augment progressiu de les prestacions del Betis. I, d'aquesta manera, el primer quart ha acabat amb igualtat (21-21).

Agafen embranzida...

Kyle Kuric, l'escorta mallorquí i Smits, que aquest matí ha firmat el seu partit número 200 a l'ACB, han distanciat, de nou, al FC Barcelona: 23-34. L'agressivitat defensiva culer també ha acrescut i ha contribuït al nou distanciament. En aquest segon quart sense lloc per a la reacció verd-i-blanca. Només ha pogut contemplar la superioritat del Barça, amb un incontestable parcial de 4-33. Una bona circulació, dinamitada per Calathes, i l'aportació coral, amb Claver sobresortint, en les unitats ha aturat el marcador en el 25-54 del descans.

... i asseguren el tercer triomf en sis dies

Els culers no han deixat que el partit agafés un nou discurs. Perquè els de Saras han seguit enlluernant les estadístiques des del triple. Mirotic, Calathes i Abrines han sobresortit en un tercer quart més ajustat en la puntuació. Però res que fes perillar el triomf barcelonista, irrefutable. Certificat i tancat en l'últim període, on el Barça ha continuat prenent l'accelerador en atac i en defensa (58-109).

Un avantatge històric

Un +51 de diferència que suposa la victòria més àmplia del Barça fora de casa des de l’any 1986. Quan els blaugranes van derrotar el Breogán per 82-137.

Així doncs, al pavelló de San Pablo, el Barça ha conclòs una setmana perfecta amb la tercera victòria en tres partits. Ara, el següent repte de la fase regular de la Lliga Endesa és el Baskonia (dimecres, 19 de maig - 21.15 hores).