En joc una plaça per a la Final Four

En joc una plaça per a la Final Four

Un triomf contra el Zenit garanteix l’accés a Colònia (21h)

El Barça rep aquest dimarts, a les 21h i en directe per DAZN i Movistar+, el Zenit de Sant Petersburg en el que serà el 5è partit del Playoff de l’Eurolliga. El premi que hi ha en joc és espectacular: un lloc a la Final Four de Colònia, que es disputarà del 28 al 30 de maig. Al Palau Blaugrana es decidirà si els de Saras tornen a una Final Four 7 anys després.

El rival

Ha demostrat el seu gran nivell en els quatre partits disputats fins ara. L’equip que entrena Xavi Pascual està liderat per Kevin Pangos, que té una mitjana de 18,5 punts, 6,5 assistències i 20,5 de valoració per partit. A banda de l’exblaugrana el Zenit també compta amb jugadors de gran nivell com KC Rivers, Hollins, Will Thomas, Billy Baron, Tarik Black o Zubkov, entre d’altres, que poden fer mal en qualsevol moment del partit.

El Barça

Es juga el pas a una Final Four que no disputa des del 2014. Per tant, el premi de tornar a ser entre els quatre millors és molt gran. Els de Saras són conscients que han de sortir ben concentrats des de l’inici i ser molt regulars durant tot el partit. El tècnic lituà té disponibles tots els jugadors del primer equip.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut