Barça B: A 80 minuts de la LEB Oro

Barça B: A 80 minuts de la LEB Oro

Arrenca l’eliminatòria d’ascens a la segona divisió del bàsquet estatal

El Barça B de bàsquet juga l’eliminatòria que obre la porta a la LEB Oro i ho fa en el primer partit, diumenge a les 18 h a la pista del Juaristi d’Azpeitia. La tornada d’aquesta eliminatòria serà el proper dissabte a les 16.45 h a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. El guanyador serà equip de LEB Oro la propera temporada i el perdedor tindrà encara opcions d’ascens tot i que haurà de jugar dues fases més.

Campions de Grup

El Barça B arriba a aquesta fase per l’ascens després d’haver-se proclamat campió del Grup Este de la LEB Plata, un dels dos grups en que està dividida la competició. Els de Mateo Rubio van assolir aquesta fita amb 21 triomfs i 5 derrotes i la diferencia de punts, a favor i en contra, els fa que tinguin la tornada a casa.

Per la seva banda el Juaristi basc es va proclamar campió del Grup Oeste de la competició, també amb un balanç de 21 triomfs i 5 derrotes.

El precedent

Aquesta temporada ja s’ha viscut un enfrontament entre ambdós equips. Va ser a la final de la Copa LEB Plata 2020/21 que es va jugar, a partit únic, a la pista de la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

En aquella ocasió el partit va ser d’autèntic infart i es va resoldre a la pròrroga, on els bascos es ban emportar el triomf per 82 a 84. Un partit que demostra la igualtat entre els dos equips i s’esperen dos partits molt igualats per decidir el primer equip que pujarà de categoria.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut