Barça-Baxi Manresa: Triomf treballat per seguir sumant (97-89)
Ofert per

Els culers s’imposen en un duel igualat i lluitat en tot moment

Triomf de lluita i constància. El Barça s’ha imposat al Baxi Manresa (97-89) en un partit igualat i amb molts punts que s’ha començat a decidir a partir del tercer quarts, en què els de Saras Jasikevicius han començat a obtenir un avantatge per sobre dels 10 punts. Davies, amb 21 punts, ha estat el màxim anotador blaugrana.

Inici igualat

Els primers compassos del matx han estat marcats per la igualtat en el marcador. Tot i així, a partir del 13-13 (min 6), els de Saras Jasikevicius han obtingut un parcial de 0-6 a favor (13-19). Finalment, però, l’encert en el triple del Manresa ha permès als visitants igualar el matx al final del quart, amb un Davies molt encertat en la zona (24-24).

En els primers compassos del segon període els locals han obtingut una petita diferència en el marcador (35-29, min 15). Els culers han pogut capgirar el matx, davant l’intercanvi de cistelles constant entre els dos conjunts. El Barça ha sabut buscar situacions d’avantatge, mentre que els visitants el Manresa ha sabut moure bé la pilota i buscar situacions de cistella. El resultat al descans era de 53-51.

Avantatge blaugrana

En el tercer període els de Saras Jasikevicius han trencat el matx, eixamplant l’avantatge progressivament fins arribar a una diferència superior als 10 punts. Els culers s’han situat fins a 16 punts per damunt en el marcador. Finalment, però, el resultat al final del descans era de 81-68.

En els darrers 10 minuts el Manresa no s’ha rendit i ha mantingut el marcador al voltant dels 10 punts i fins i tot per sota en algun moment. Tot i així, el Barça no s’ha deixat doblegar i ha sumat un nou triomf a la competició domèstica.