Un Baxi Manresa a l’alça visita el Palau

Un Baxi Manresa a l’alça visita el Palau

L’equip de Pedro Martínez es troba lluitant pel Playoff per al títol (18 hores)

El Barça rep aquest dissabte, a les 18h i en directe per Movistar + (Dial 53), el BAXI Manresa en la que serà la 32a jornada de la Lliga Endesa. Els de Saras, que van vèncer el passat dimecres a Las Palmas de Gran Canària, busquen tancar la setmana amb un triomf al Palau contra un rival que sempre lluita fins al final.

El rival

Compta amb una plantilla molt equilibrada que combina els punts interiors de Eatherton (13,7 punts per partit) amb la rauxa i habilitat de Frankie Ferrari (13,5), Makai Mason (11) i Matt Janning (10,6). L’equip que entrena Pedro Martínez també compta amb homes com Hinrichs, Guillem Jou, Eulis Báez, Vaulet, Rafa Martínez, Sima, Sajus o Dani García, que poden sobresortir en qualsevol moment.

El Barça

Afronta el partit contra el BAXI Manresa amb el repte de seguir sumant a la Lliga Endesa i posar pressió al Reial Madrid. Sarunas Jasikevicius té tota la plantilla al complet, un cop Davies ja ha tornat als entrenaments després de la seva paternitat, i haurà de decidir quins són els 12 jugadors que formen part del roster final.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut