Visita a un Herbalife Gran Canària en ratxa

Visita a un Herbalife Gran Canària en ratxa

L’equip insular ha sumat sis triomfs en els últims set partit que ha disputat (dimecres, 21:15h)

El Barça visita aquest dimecres, a les 21:15h i en directe per #Vamos, l’Herbalife Gran Canària en la que serà la 31a jornada de la Lliga Endesa. Serà el primer dels dos partits d’ACB que els blaugranes disputaran aquesta setmana en què no hi ha Eurolliga.

El rival

Ha aconseguit sis triomfs en els últims set partits disputats i s’ha situat en la 9a posició de la classificació amb un balanç de 13 triomfs i 15 derrotes. L’equip que entrena Porfi Fisac té en els exteriors AJ Slaughter (13) i Kilpatrick (11,9) els seus màxims anotadors. Homes com Costello (11,7 punts i 5,3 rebots), Albicy (8,5 punts i 4 assistències), Shurna (45% en triples), Beirán, Okoye, Dimsa, Balcerowki o Stevic també poden fer mal en qualsevol moment.

El Barça

Busca tornar al camí de la victòria després d’una setmana amb dues derrotes contra el Bayern i contra el Reial Madrid. Aquest dimecres, a Las Palmas de Gran Canària, el Barça haurà d’estar concentrat els 40 minuts per aconseguir la victòria.

Representació blaugrana

Josep Cubells, directiu responsable de la secció, i Manolo Flores han estat presents aquest dimarts a l'enterrament d'Enric Piquet, que va ser president de la Federació Catalana de Bàsquet del 1984 al 2010.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut