Barça B – CB Cornellà (61-67): Derrota intranscendent

Barça B – CB Cornellà (61-67): Derrota intranscendent

Els blaugranes jugaran l’eliminatòria d’ascens a LEB Oro

Els blaugranes ja eren líders del Grupo Este de la LEB Plata. Amb aquest primer lloc s’hauran d’enfrontar al Juaristi basc per assolir una plaça a LEB Oro de la propera temporada. L’ascens es decideix en una eliminatòria d’anada i tornada, on els blaugranes tenen virtualment la tornada a casa, ja que l’empat entre victòries i derrotes entre catalans i bascos, la diferència de punts anotats i encaixats és favorable al Barça B.

Els joves de Mateo Rubio jugarien l’anada el proper cap de setmana a la pista del Juaristi i la tornada seria els dies 24/25 d’abril, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Sense encert ofensiu

Inici de partit amb dues ratxes diferenciades. El CB Cornellà es situava amb un 0-5 de bon inici i el Barça B recuperava per situar-se 6 a 5, en el minut 5 de partit. El partit era intens i els visitants estaven encertats de cara a cistella i guanyaven per 9 a 16 en el minut, en un quart que finalitzava amb el domini visitant per 12 a 23.

No milloraven les coses pels joves blaugranes, a l’inici del segon quart. El CB Cornellà seguia dominant per 14 a 29, en el minut 13 de partit. L’encert ofensiu blaugrana no era l’habitual i els visitants marxaven per 20 punts (21-41) en el minut 18. Al descans 27 a 43.

Millora notable

En el tercer quart els blaugranes estaven carregats de faltes, especialment en el seu joc interior. Tot i que els locals milloraven l’encert de cara a cistella, el CB Cornellà es mantenia per davant.

Els de Mateo Rubio s’acostaven a 10 punts (43-53) en el minut 29 i el tercer període finalitzava amb un 48 a 59 i amb tot obert. A l’inici del darrer quart dos tirs lliures de Dídac Cuevas baixaven la barrera dels 10 punts (50-59).

En el minut 35 el Barça B s’havia acostat una mica més en el marcador (58-65) per entrar a la fase decisiva del partit amb opcions. Poc es mou el marcador de la Ciutat Esportiva, ja que a manca de 2 min un 60 a 65 demostrava que el partit es guanyaria des de les defenses.

La reacció blaugrana no es va culminar i el CB Cornellà es va emportar el triomf per 61 a 67.

 

Aquí podeu consultar les estadístiques del Barça B – CB Cornellà (61-67)

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut