Un Clàssic sempre és especial

Un Clàssic sempre és especial

Els de Saras reben el Madrid en partit de Lliga Endesa (18:30h)

El Barça rep aquest diumenge, a les 18:30h i en directe per #Vamos de Movistar+, el Reial Madrid en la que serà la 30a jornada de la Lliga Endesa. Els de Saras, segons classificats amb un balanç de 25-3, busquen el triomf per seguir aspirant a la primera posició que actualment ocupa un Madrid que tan sols ha perdut un partit en el que va de temporada (27-1). Aquest serà el sisè clàssic de la temporada i fins ara el balanç és de 4 triomfs i una derrota per als catalans.

El rival

Ha demostrat ser el millor equip de la temporada en el que portem de Lliga Endesa. El seu jugador més incisiu és Edy Tavares, amb 11,1 punts, 8,4 rebots i 19,6 de valoració. El pivot blanc, a més, fa 2,4 taps per partit. Jugadors com Fabien Causeur (11,5 punts), Carroll (10,7), Deck (10 i 4 rebots), Llull (10,3), Thompkins (10), Laprovittola (8,7), Abalde (7,2), Rudy o Garuba, entre d’altres, poden sobresortir en qualsevol moment.

El Barça

És conscient que, per aspirar al primer lloc de la taula, ha de superar el Madrid al Palau i esperar que l’equip de Laso perdi un altre partit. Sarunas Jasikevicius té 15 jugadors disponibles, entre ells Pau Gasol, al qual s’hauria de donar d’alta a la Lliga Endesa, i haurà de donar descans a tres jugadors abans de l’inici del partit.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut