Barça -  Bayern: S'escapa el triomf en l'estrena de Gasol (72-82)
Ofert per

Barça - Bayern: S'escapa el triomf en l'estrena de Gasol (72-82)

Els culers han caigut en el darrer partit de la Fase Regular de l'Eurolliga -on ja eren primers matemàticament- en el retorn de Pau al Palau 20 anys després

Estrena agredolça per a Pau Gasol. El pivot català ha tornat a vestir-se de blaugrana 20 anys després i ho ha fet amb una bona actuació tot i els dos anys d'inactivitat (13 minuts, 9 punts, 4 rebots i una assistència), però els culers han caigut davant el Bayern de Munic (72-82) en la darrera jornada de la Fase Regular de l'Eurolliga. Tot i així, els culers finalitzen com a primers i ja esperen rival a quarts.

Amb Gasol des de l'inici

El partit ha començat amb Pau Gasol guanyant el salt inicial, i el nou pivot culer també ha anotat la primera cistella dels locals. Tot i així, un parcial de 0-6 per als alemanys ha situat el 4-11 al marcador, contrarestat amb un gran parcial culer de 9-2, culminat amb un gran triple de Westermann per tornar a igualar el matx (13-13). Un nou parcial de 0-8 per al Bayern ha provocat que el Barça anés a contracorrent, i tot i les dues cistelles finals de Bolmaro, ha tancat el primer quart a set punts (22-29).

Amb l'exblaugrana Reynolds molt endollat en atac, els alemanys han pogut mantenir l'avantatge durant pràcticament tot el segon quart tot i l'intent de reacció blaugrana amb un bon Davies en atac, per acabar arribant al descans 37-43.

Després de tres bones assistències de Calathes consecutives a Smits i Gasol, els culers han retallat distàncies a l'inici del tercer quart (45-47) però un parcial d'1-7 ha tornat a obrir escletxa. Un bon 2+1 de Westermann ha tallat la mala dinàmica culer, i una bona cistella final del francès ha escurçat distàncies per marxar al darrer quart amb 55-60.

S'escapa el triomf

Al darrer quart, però, els culers no han pogut amb la bona intensitat visitant, tot i els intents per retallar distàncies de Bolmaro i Abrines. Finalment, derrota 72-82 que no suposa res per als culers, que ja eren matemàticament primers. Ara, els de Saras hauran d'esperar a dilluns per saber qui serà el seu proper rival: si el Zenit guanya el seu partit ajornat contra el Panathinaikos, seran el rival dels culers a quarts. Si perden, serà el València

Fitxa tècnica

Barça, 72
Bayern, 82

Barça: Calathes (-), Westermann (12), Sergi Martínez (4), Claver (2), Pau Gasol (9) -cinc inicial-. Davies (11), Hanga (7), Bolmaro (12), Smits (6), Pustovyi (2), Abrines (3), Kuric (4).
Bayern: Baldwin (18), Seeley (2), Lucic (14), Gist (2), Radosevic (5) -cinc incial-. Reynolds (26), Flaccadori (5), Zipser (3), Johnson (2), Sisko (5).
Parcials: 22-29 / 37-43 / 55-60 / 72-82
Àrbitres: Christodoulou, Javor, Trawicki

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut