El Barça CBS afronta la fase d’ascens a la Lliga Endesa

El Barça CBS afronta la fase d’ascens a la Lliga Endesa

El Celta i el Pacisa Alcobendas, rivals de grup per aconseguir una plaça a les semifinals que decidiran els dos equips que pujaran de categoria

Un cop tancada la primera fase de la temporada amb una victòria sobre l’Advisoria Maresme per 70-43 i completar una lliga regular perfecta a l’haver guanyat els 26 partits celebrats, el Barça CBS afrontarà a partir del 8 d’abril la fase final de la LF2 que decidirà els dos equips que aconseguiran l’ascens a la màxima categoria del bàsquet femení espanyol.

La localitat madrilenya de Leganés serà la seu d’aquesta fase final a la que han arribat els quatre primers classificats dels tres grups que configuraven la Lliga femenina 2. Després del sorteig corresponent, s’han configurat quatre grups de tres equips que s’enfrontaran entre ells. Els guanyadors de cada grup disputaran les semifinals que decidiran els dos equips que pujaran a la Lliga Endesa.

El Barça CBS jugarà en el Grup 1 i tindrà com a rivals el Celta Zorka Recalvi, amb el qual jugarà el dijous 8 d’abril, i el Pacisa Alcobendas, rival amb el què s’enfrontarà el dissabte dia 10.

El Grup 2 estarà format pel Laboratorios Ynsadiet Leganés, que actuarà com amfitrió, el Lima Horta Barcelona i l’Extremadura Miralvalle Plasencia. En el Grup 3 es trobaran el Baxi Ferrol, l’Advisoria Maresme i l’UCAM Primafrio Jairis murcià, mentre que en el Grup 4 s’enfrontaran l’Osés Construcción Ardoi navarrès, el Snatt’s Femení Sant Adrià i el Sinergia Soluciones Real Canoe de Madrid.

Partits del Barça CBS

Dijous 8 d’abril, 20 h: Barça CBS - Celta Zorka Recalvi
Dissabte 10 d’abril, 20 h: Barça CBS - Pacisa Alcobendas

Les semifinals enfrontaran diumenge dia 11 el guanyador del Grup 1 contra el guanyador del Grup 2, i els guanyador del grup 3 contra el primer classificat del grup 4.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut