Visita al Coliseum de Burgos per tancar la setmana

Visita al Coliseum de Burgos per tancar la setmana

Els de Saras s’enfronten a un dels equips més en forma de la Lliga Endesa (18:30h)

El Barça visita aquest diumenge, a les 18:30h i en directe per #Vamos de Movistar+, l’Hereda San Pablo Burgos en la que serà la 29a jornada de la Lliga Endesa. Serà el tercer partit de la setmana per als de Saras, que porten sis dies fora de casa amb les visites a Tel Aviv i Istanbul. L’última parada porta l’equip blaugrana al Coliseum de Burgos.

El rival

Actualment el San Pablo Burgos ocupa la 5a posició de l’ACB amb un balanç de 17 victòries i 7 derrotes. L’equip que entrena Joan Peñarroya té en el pivot Jasiel Rivero (12,2 punts i 5,5 rebots) el seu jugador més valorat. Jugadors com Thad McFadden (14,3 punts amb un 43% en triples), Vitor Benite (12,7 i 45% triples) o Kravic, amb 10,4 punts, també poden anotar amb facilitat. I és que el Burgos té una mitjana de 87,5 punts per partit.

Finalment, no cal oblidar homes com els exblaugranes Renfroe (10 punts i 5,7 assistències) i Rabaseda, Horton, Cook, Salash, Sakho, Salvó o Barrera, entre d’altres.

El Barça

Afronta el tercer partit de la setmana amb el repte de seguir sumant a la Lliga Endesa i pressionar el líder, el Reial Madrid. Els de Saras, amb un balanç de 24 triomfs i 3 derrotes, són conscients de la dificultat del partit a Burgos i més després d’haver disputat dos partits previs a domicili. L’entrenador Sarunas Jasikevicius segueix comptant amb els 14 jugadors que van viatjar a Tel Aviv i Istanbul i haurà de decidir quins dos jugadors no formen part del roster final. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut