Una setmana apassionant a domicili

Una setmana apassionant a domicili

El Barça visita Tel Aviv, Istanbul i Burgos en una setmana fora del Palau

El Barça comença aquest dilluns, amb el viatge a Tel Aviv, una setmana de tres partits a domicili. Un total de 6 dies fora del Palau que portarà a l’equip de Saras a Israel (30/3, 20:05h), a Istanbul (2/4, 19:45h) i a Burgos (4/4, 18:30h). El repte per al Barça és apassionant perquè amb un triomf a Europa s’assegura el primer lloc de la taula a la fase regular de l’Eurolliga.

El Maccabi

No ha tingut la temporada desitjada a Europa, perquè no te opcions d’entrar al Play-off, però segueix sent un rival temible i amb una gran plantilla. Entrenats per Sfaroipoulos, l’equip de Tel Aviv té en Wilbekin el seu màxim anotador amb 14, punts de mitjana. A més, el Maccabi compta amb jugadors com Dorsey (11 punts), Zizic, Bryant, Hunter, Caloiaro, Bender o Chris Jones, que poden sobresortir en qualsevol moment.

El Barça

Sarunas Jasikevicius comptarà amb un total de 14 jugadors -encara sense Pau Gasol- per aquest triple viatge. Per tant, dos jugadors hauran de descansar en cada partit. L’equip es troba en un gran moment de forma i, en cas de guanyar a Tel Aviv, completarà un mes de març sense derrota.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut