Barça - Baskonia: Triomf treballat per seguir liderant (71-57)

Els culers s'emporten la victòria del Palau Blaugrana després d'un gran primer quart i aguantant la bona reacció visitant

Victòria treballada del Barça al Palau Blaugrana (71-57). Els culers rebien a un Baskonia en ratxa, i tot i el gran primer quart dels barcelonistes, la gran reacció visitant ha complicat el partit als de Saras, que han hagut de remar fins al final per sumar un nou triomf a l'Eurolliga.

Vendaval blaugrana

El primer quart ha estat una autèntica piconadora blaugrana. Els culers, a ritme de triples, no han donat opció al Baskonia i han finalitzat el primer quart amb un brutal 25-4, on els visitants només han aconseguit dues cistelles degut a la gran defensa barcelonista.

Reacció visitant

Al segon quart, però, ha arribat la bona reacció del Baskonia, deixant al Barça amb només vuit punts en tot el quart. La falta d'encert en atac dels de Saras, sumada a una bona efectivitat visitant, ha permès al conjunt basc tornar a ajustar el marcador, marxant al descans a set punts (33-26).

La reacció visitant ha seguit creixent fins al punt d'arribar a empatar el duel (40-40), però un parcial de 7-0 ha donat aire als barcelonistes amb 5 punts seguits de Mirotic i una esmaixada de Davies. Tot i així, el Baskonia no ha permès obrir escletxa de nou i el duel ha arribat al darrer quart amb un ajustat 50-45.

Sentència blaugrana

Ja a l'últim quart, el Barça ha pogut distanciar-se de nou al marcador amb Higgins i Mirotic molt endollats en atac, i no ha hagut de patir als últims minuts. Finalment, victòria treballada dels blaugrana (71-57) per seguir liderant la classificació a Europa.