Reial Madrid – Barça: Campions de Copa! (73-88)

Els culers guanyen amb autoritat a la gran final i es proclamen campions de la 26a Copa del Rei de la història barcelonista

Campions de Copa! El Barça ha guanyat amb autoritat la gran final davant el Reial Madrid (73-88) i es proclama campió de la 26a Copa del Rei de la història blaugrana. Els culers han estat superiors en tot moment i han dominat la final de manera clara per aconseguir el primer títol de la temporada. Cory Higgins, amb una nova actuació estel·lar, s'ha emportat el premi d'MVP del campionat.

Vendaval barcelonista

El conjunt blaugrana ha realitzat una primera part espectacular i així ho ha reflectit el marcador. Els culers, després d’uns primers compassos força igualats, han posat la directa amb un brutal parcial de 0-14, amb bons minuts a pista tant de Mirotic com d’Smits per acabar el primer quart amb 9 punts d’avantatge (11-20).

Ja al segon quart el vendaval blaugrana ha anat en augment, i el bon encert en atac de Higgins, Smits i Davies, sumat a una magnífica defensa culer, ha provocat que l’escletxa al marcador continués creixent. Un espectacular parcial de 9-27 per als de Saras ha situat al Barça a +23 punts al marcador, per finalment marxar al descans amb un contundent 31-52.

No donen opció

Un bon parcial de 9-0 per als blancs semblava que podia tornar a igualar el partit, però els culers, amb Abrines imparable des de la línia de triple i un bon treball ofensiu de Smits i Higgins, han tornat a obrir escletxa per afrontar el darrer quart amb +19 (50-69).

Al darrer quart, tot i l'intent de reacció dels madridistes, el Barça no ha donat opció i amb un Higgins estel·lar, acompanyat també d'una gran actuació de Calathes, ha acabat superant amb molta autoritat al Reial Madrid. Finalment, contundent 73-88 i el Barça que es proclama campió de la Copa per 26a vegada. Campions!